Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Termékek Menü

kineziológiai tapasz

 * * * * *
"Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel,azt a hatást nyújtotta amit ígértek!Nekem azonnal csillapitotta a fájdalmaimat! Nagyon örülök hogy rátaláltam a termékre!!Köszönöm! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!Gyors gyógyulást!!"

A Nasara kineziológiai tapasz egy jó minőségű, pamutanyagból készült, légáteresztő, bőrbarát orvosi akril ragasztóréteggel ellátott rugalmas tapasz. Könnyen rögzíthető, jól tapad, tartós. 

A Nasara kineziológiai tapaszok a standard 5cmx5m-es méreten kívül, speciális 2,5cmx5m, valamint 7,5cmx5m-es méretben is elérhetőek, illetve a gazdaságos 32m-es XXL kiszerelést is lehet választani. Az egyszínű tapaszok mellett megtalálhatóak a Dragon sárkánymintás tapaszok is 3 színben. Az előrevágott fájdalomcsomagok egy-egy adott probléma kezelésére kínálnak gyors megoldást. A Nasara Plus+ sportolóknak kifejlesztett tapasz, a Turmalinos tapasz pedig gyulladáscsökkentésre ajánlott. 

KEDVEZMÉNYEK

6-os csomag vásárlása esetén 10% kedvezmény, 12-es csomag vásárlása esetén 20% kedvezmény az árból.

Sportcsapatoknak, viszonteladóknak, szakmai partnereknek nagyobb mennyiség megrendelése estén kedvezményt adunk. Kérd árajánlatunkat az info@physiotrade.hu e-mail címen!