Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Termékek Menü

REA TAPE

* * * * *

"Köszönöm, hogy behoztátok Magyarországra ezt a terméket. Nagyon jó minőségű tapaszok. Könnyen felhelyezhető és tartós is!!!! Kiegészítettem a tapaszpalettámat vele! :) :) :)"

REA TAPE CLASSIC - Válaszd a CLASSIC tape-et hétköznapi használatra mozgásszervi problémák kezelésére. Stabilizál, tehermentesít, csillapítja a fájdalmat. Ez a tape 100% pamutból készült, tapadása tartós. A Classic tape-et különféle mintákban is megtalálod! 

REA TAPE ULTRA STRONG - Ez a tape ultra erős tapadást biztosít és remekül nyújtható, így kiváló intenzív sportokhoz, úszáshoz, crossfithez. Ha jó erős tapadás szeretnél, válaszd az ULTRA STRONG tape-et! 

REA TAPE PREMIUM - Ez a tapasz nem csak azért különleges, mert egy prémium minőségű extra erős sportolói tapasz, hanem mert olyan adagolóhengerben van, amit bárhová könnyedén magaddal tudsz vinni, nem gyűrődik, nem ázik el, ráadásul igen praktikus. Csak kihúzod a megfelelő méretet, levágod, a többit pedig egyetlen mozdulattal visszatekerheted a tároló hengerbe.

KEDVEZMÉNYEK

6-os csomag vásárlása esetén 10% kedvezmény, 12-es csomag vásárlása esetén 20% kedvezmény az árból.

Sportcsapatoknak, viszonteladóknak, szakmai partnereknek nagyobb mennyiség megrendelése estén kedvezményt adunk. Kérd árajánlatunkat az info@physiotrade.hu e-mail címen!

Rendezés:
Nézet: