Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Termékek Menü

kineziológiai tapasz

A Nasara kineziológiai tapasz egy jó minőségű, pamutanyagból készült, légáteresztő, bőrbarát orvosi akril ragasztóréteggel ellátott rugalmas tapasz. Könnyen rögzíthető, jól tapad, tartós. A szakszerűen felhelyezett tapasz kb 5 napig fennmarad a bőrfelületen. Kényelmes viselet, rugalmassága miatt együtt mozog a test szöveteivel, nem akadályoz a mozgásban.

A Nasara kineziológiai tapaszok a standard 5cmx5m-es méreten kívül, speciális 2,5cmx5m, valamint 7,5cmx5m-es méretben is elérhetőek, illetve a gazdaságos 32m-es XXL kiszerelést is lehet választani. Az egyszínű tapaszok mellett megtalálhatóak a Dragon sárkánymintás tapaszok is 3 színben. Az előrevágott fájdalomcsomagok egy-egy adott probléma kezelésére kínálnak gyors megoldást.

A Nasara hagyományos tapaszai mellett kapható a Nasara Plus+ sportolóknak kifejlesztett tapasza, valamint a Turmalinos tapasz, mely gyulladáscsökkentésre ajánlott. 

Sportcsapatoknak, viszonteladóknak, szakmai partnereknek nagyobb mennyiség megrendelése estén kedvezményt adunk. Kérd árajánlatunkat az info@physiotrade.hu e-mail címen!