Barion Pixel
Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Termékek Menü

Sziklai Csaba: Masszőr kézikönyv

Ár:
3.490 Ft (3.324 Ft + ÁFA)
Gyártó: Sziklai Csaba
Cikkszám: phys8888

A könyv arra keresi a válaszokat, hogy hogyan válhatsz sikeres masszőrré, mik azok a dolgok, amelyekre mindenképpen érdemes odafigyelni egy vállalkozás során vagy éppen mivel tűnhetsz ki a tömegből. A könyv számos a gyakorlatban is alkalmazható jótanácsot tartalmaz.

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2022. október 05.

Leírás és Paraméterek

Érdekel, hogyan válhatsz sikeres masszőrré? Mik azok, amikre mindenképpen érdemes odafigyelni egy vállalkozás során? Kíváncsi vagy azon apróságokra, amelyekkel kitűnhetsz a tömegből? Ha igen, jó helyen jársz. Akár teljesen kezdő vagy, akár vén motoros, ez a könyv neked szól.

Készülj fel, itt masszázs fogásokat, masszázs elméletet vagy anatómiát nem fogsz találni, viszont rengeteg olyan kérdésre megkapod a választ, amiről nem is tudtad, hogy keresed. Egy hiánypótló alkotás, melynek minden masszőr polcán ott a helye.

"Rendkívül aprólékos, egyszerűen minden részletre kitérő könyv azoknak, akik épp masszőrpályájuk elején járnak és nem tudják, hogyan vágjanak bele, továbbá minden gyakorló terapeutának ajánlom, hiszen egészen biztos, hogy minden praxison van még bőven mit csiszolni, amit végül a páciens életminősége köszön meg." - Quastné Rigó Katalin - Molekuláris biológus, mozgásterapeuta

"Ha szeretnél a masszázs igazi művésze lenni, ismerd meg, merülj el benne, csináld szívből, s valódi művész leszel! Pont olyan, mint amilyen ennek a remek szakkönyvnek a szerzője.
Egy olyan alkotást tart a kezében az olvasó, melyet bátran ajánlok minden masszőr kollégának, kezdőknek, haladóknak egyaránt. Feltárja és megválaszolja mindazon kérdéseket, melyek jelen vannak mindennapjainkban, s alapját képzik eme csodálatos hivatásnak.
Vendégfogadás, kommunikáció, fektetés, takarás, …sorolhatnánk. Ugye milyen egyszerűnek tűnnek ezek a mindennapi rituálék, sokszor már automatikusak is. De valóban mindig odafigyelünk ezekre a fontos, s a bizalom kiépülését jelentősen segítő tevékenységekre? Olvasd el a könyvet, s mindenre megkapod a választ!
A jól strukturált, gyakorlatcentrikus tankönyv csupa olyan gyakorlati ismeretet tartalmaz, melyet minden fizioterápiával és mozgásterápiával foglalkozó szakembernek ismerni kell. A sikeres produktum egyben hiánypótló is, hiszen a téma ezen aspektusából eddig még nem került elemzésre. A tananyagtartalom jól szerkesztett, könnyen érthető, nagyon jó tanulási és olvasási anyag is egyben.
A szerző munkásságában mindvégig érződik a hivatás iránti elkötelezettség, a szakértelem és a másik emberrel szembeni tisztelet.
Munkája elismerést és köszönetet érdemel, mindazokért az élményekért, tudásért, melyekre az olvasó a könyv olvasása és tanulása közben szert tehet. Jómagam is köszönöm, hogy elolvashattam, s véleményezhettem ezt a művet." - Lengyel Tamás - Egészségügyi szaktanár, természetgyógyász akupresszőr, gyógy- és sportmasszőr

Cím Masszőr kézikönyv
Szerző Sziklai Csaba
Méret A6 (105*148 mm)
Oldalszám 139
Kötés puhatáblás, ragasztott
Kiadás éve 2021
ISBN 978-615-01-3759-9
Karbonsemleges termék.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!