Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Oktatás

Célunk, hogy képzéseink által minél többen megismerkedjenek a kineziológiai tapaszok "rejtett" képességeivel, és elsajátíthassák azok pontos és szakszerű használatát.

Kezdő kineziológiai tape tanfolyamunk a Nasara Nemzetközi Taping Akadémia (NITA) szervezésében indult.  A résztvevők 2 napos, 16 órás oktatás keretében ismerkedhetnek meg a kineziológiai tapasz tulajdonságaival és a ragasztási alaptechnikákkal. A kurzus sikeres elvégzésekor hallgatóink nemzetközi NITA oklevelet szereznek.

Bővebben: NITA Kezdő kineziológiai tape tanfolyam

A Haladó komplex tape tanfolyamot a Gyógytornahálózattal közösen szervezzük. A hallgatók itt 16 órában a különböző tapaszok (extra széles tape, I-X-Y formák, minden irányban nyújtható tape, cross tape) szakszerű használatával, komplexebb ragasztásokkal ismerkedhetnek meg. Ezt a képzést azoknak ajánljuk, akik már részt vettek az alapképzésen és szeretnék bővíteni eddigi taping tudásukat. A tanfolyam végén magyar nyelvű igazolást kapnak a résztvevők.

Bővebben: Haladó komplex tape tanfolyam

4 órás tematikus taping workshopjaink célja, hogy a résztvevők meglévő taping ismereteit egy-egy specális területen fejlesszük tovább. A 4 órás workshopokon az ízületi-, és sportspecifikus taping ragasztásaival ismerkedhetsz meg.

Bővebben: Tematikus taping workshopok

Taping gyakorló óráinkon a tanfolyamon tanultakat ismételjük át, illetve megválaszoljuk a résztvevők ragasztással kapcsolatos kérdéseit. Itt lehetőség nyílik arra, hogy a résztvevők tréner mellett gyakoroljanak, és elmélyítsék eddigi taping ismereteiket.

Bővebben: Taping gyakorló órák

Miért érdemes nálunk tanulni?

  • Széleskörű gyakorlati tudásra tehetsz szert;
  • Profi szakembertől tanulhatsz;
  • Minden taping terápiával kapcsolatos kérdésre igyekszünk választ adni;
  • Kellemes légkörben, jó társaságban vehetsz részt;
  • Hallgatóinkkal a tanfolyam elvégzését követően is tartjuk a kapcsolatot – sikerélményeket osztunk meg egymással, illetve különböző ragasztással kapcsolatos kérdésekre közösen keressük a válaszokat;
  • Tanfolyamosaink kedvezményben részesülnek a vásárlások során;
  • A már gyakorlatot szerzett terapeutákat kiajánljuk a nálunk szakembereket kereső érdeklődőknek;
  • Az agilis, lelkes terapeutákkal sportrendezvényeken veszünk részt.

Kiknek ajánljuk képzéseinket?

Résztvevőink általában gyógytornászok, gyógymasszőrök, sportedzők, egészségügyi dolgozók. Fontos, hogy anatómiai ismerettel mindenki rendelkezzen, mert csak abban az esetben tudja elsajátítani a képzéseken elhangzottakat. Tanfolyamunk nem akkreditált, ezért ha valaki nem rendelkezik egészségügyi végzettséggel, csak ezzel a papírral nem tud dolgozni, nem válik belőle terapeuta. Egészségügyi végzettség mellé kiegészítésnek nyugodtan fel lehet venni.

Jelentkezés

Jelentkezési lap

Referenciáink

Hallgatóink véleménye képzéseinkről