Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Termékek Menü

Rólunk mondták

Nálunk végzett terapeuták véleménye a tanfolyamainkról:

Perendi Anita - gyógymasszőr

„Ár-érték arányban megfelelőnek tartom a tanfolyamot, én még többet is fizettem volna, ha mondjuk két hétvégén át tart, és így még mélyrehatóbb. A két kedvenc ragasztásom a ganglion és a lúdtalp.”

Dr. Kovács Zsuzsanna - gyógyszerész

„Az oktató nagyon jó tanár, igazán jól elmagyarázott mindent és segítőkész volt, valamint a jegyzet is nagyon hasznos, mindig elő tudom venni. A leghasznosabb, hogy nagyon életszerű és gyakori esetekre tanulunk ragasztási technikát. Nekem a vádli és vállragasztások tetszettek a legjobban.

Szabó Edit – óvódapedagógus, kéz – és lábápoló, műkörmös

„A tananyag nagyon hasznos volt, könnyen elsajátítható. Nagyon tetszett, hogy mindent láttunk és kipróbáltunk a gyakorlatban is. A leghasznosabb az volt, hogy nagyon sok izomcsoporttal, ill. ízülettel kapcsolatos probléma megoldására vagy támogatására kaptunk útmutatót. A kedvenc ragasztásom a csillag.”

Bodai Ildikó - masszőr

„Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon, nagyon jó volt a szakmai bemutató, a tananyag is könnyen elsajátítható volt. Az oktatótól mindenre választ kaptam és pluszban sok érdekességet mondott. Kedvencem a derék ragasztás.”

Gyebnár Beáta – személyi edző

„Hasznos volt a tananyag, a jegyzet is szépen kidolgozott, és a képek is nagyon jók! Az oktató szuper, látszódik rajta a tudás és a tapasztalat, és hogy tovább is tudja azt adni. Nagyon hasznos volt a termékek megismerése és a sok sok ragasztási technika, főleg a boka volt fontos nekem, illetve a supraspinatus volt érdekes, hogy mennyire hatásos.”

Bérces Zsuzsanna – zumba fitness oktató és személyi edző

„Nagyon jól éreztem magam, szuper volt a társaság, nagyon szimpatikus volt az oktató. Sok jó dolgot tanultam, a tananyag könnyen elsajátítható volt, a jegyzet pedig használható, részletes, megfelelő. Ami különösen tetszett: a térd – és bokaragasztások, illetve a tricepsz, bicepsz és deltaizmok ragasztása.”

Fodor Erika – egészségfejlesztő terapeuta, mentålhigiéniai prevenció specialista

„Nagyon jó összeállításban, jól áttekinthető, teljesen részletes, ráasásul minőségi jegyzetet kaptunk, amit ezért külön ki szeretnék emelni! Az oktató nagyon felkészült volt, és gyakorlatias, nagyon sok hasznos információt és tudást szereztem nála. A leghasznosabb az, hogy tényleg sikerült elsajátítanom azokat a technikákat, amiért beiratkoztam. Nem is gondoltam, hogy ennyit nyújt nekem a kurzus. Tehát elmondhatom, hogy szerencsére sokkal többet kaptam, mint vártam. A tanfolyamszervezés és lebonyolítás egyaránt nagyon korrekt és kiváló volt! Ami különösen tetszett: a patella és boka különböző ragasztási technikái, valamint a bütyök és kismama pocak ragasztás is.”

Gárdonyi Andrea – aerobic sportedző, zumba edző

„A tanfolyamon nagyon jól éreztem magam, jó volt a szervezés. A tananyaggal teljesen elégedett voltam, kezdésnek jó alapot kaptam, a jegyzet tartalmazza a szükséges információkat, mégis rövid, tömör, jól érthető. Nagyon hasznos volt, hogy egy teljesen új dolgot megtanulhattam, és a térdragasztások különösen hasznosak voltak, mivel térdproblémákkal küzdök és remélem, hogy a jövőben segíthetek magamon.”